Over GITTY

Al op jonge leeftijd kreeg Gitty interesse in de paardensport en heeft ze haar opleidingen en werkervaringen hierop aangepast. Zo heeft ze bij verschillende takken van de paardensport gewerkt waardoor ze veel kennis opgedaan heeft in de dressuur-, ren en springsport.

Gitty Zeegers

Oprichter van Gitty Zeegers Equestrian

Door jaren lang hard te werken heb ik veel ervaring en expertise op gedaan in de paardenbranche. Zo heb ik onder meer gewerkt voor de bekende en succesvolle Anky van Grunsven. Al deze ervaringen neem ik mee binnen mijn eigen dienstverlening. Door mijn passie voor de sport en mijn werkervaringen heb ik een  uitgebreid netwerk binnen de paardenbranche. Hierdoor ben ik in staat om samen met de ruiter een optimale kwaliteit en draagbaarheid van rijlaarzen samen te stellen. Ik streef ernaar om deze kennis en kunde te benutten om ruiters te voorzien van hoogwaardige producten en gepersonaliseerde service van de hoogste kwaliteit

Rijd in stijl met Gitty's collectie rijlaarzen en schoenen

Hoogwaardige kwaliteit en persoonlijk op maat afgesteld.